Можливості інноваційного розвитку промисловості України - Кундєєва, Галина Олексіївна; Євсєєва, Ірина Василівна (My University, 2011)
Розглянуто галузі 3-го та 4-го технологічних укладів, притаманних Україні. Здійснено аналіз науково-технологічного та інноваційного розвитку України та зазначено, що вітчизняна наука зберегла здатність за певних умов виконувати дослідження і отримувати результати світового рівня саме у тих напрямах, які формують шостий ТУ Considered the industry the 3rd and 4th technological structures inherent in Ukraine. The analysis of scientific, technological and innovation development of Ukraine and stated that domestic science has retained the ability under certain circumstances to perform research and get world class results with those areas that form the TU sixth
Keywords: інтелектуальна перевага; інвестиції; технологічні уклади; technological structure; investment; intellectual superiority; кафедра економічної теорії; кафедра економіки праці та менеджменту