Бандуренко, Галина МихайлівнаБессараб, Олександр СеменовичКорецька, Ірина ЛьвівнаЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна2015-04-022015-04-022014Підвищення харчової цінності повидла за рахунок використання моркви / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, І. Л. Корецька, Т. М. Левківська // Сучасні ресурсозберігаючі технології в харчовій промисловості. Безпечність та якість харчових продуктів : матеріали ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 11 лист. 2014 р. – К. : ННЦ «ІАЕ», 2014. – С. 107-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20020Розроблено технологію повидла-напівфабрикату, збагаченого БАР, зокрема з підвищеним вмістом β-каротину, аскорбінової кислоти та пектинових речовин. Developed technology semi-finished jam-enriched BAS, particularly with high content of β-carotene, ascorbic acid and pectin.otherповидлопектинові речовиниβ-каротинморкваjampectinβ-carotenecarrotsкафедра технології консервуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПідвищення харчової цінності повидла за рахунок використання морквиOther