Теоретичні основи і практичні аспекти вартісно-орієнтованого підходу в управлінні фінансами - Багацька, Катерина Володимирівна (My University, 2012)
Розглянуто основні теоретичні підходи та етапи розвитку вартісно-орієнтованого підходу в управління фінансами, досліджено економічну сутність цього підходу та можливості його поширення в Україні.

The basis theoretical approaches and the stages of value-based management (VBM) development are considered in the article. The entity of VBM are researched and the perspectives of VBM occurrence in Ukraine are evaluated.
Keywords: ефективність діяльності; efficiency; VBM менеджмент; VBM концепція; максимізація вартості; економічна додана вартість; value-based management; VBM-concept; value maximization; economical value added; кафедра фінансів