Блощинська (Дудкіна), Олена ОлександрівнаГавриш, Андрій ВолодимировичНєміріч, Олександра Володимирівна2018-04-052018-04-052017Дудкіна, О. О. Шляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких страв / О. О. Дудкіна, А. В. Гавриш, О. В. Нєміріч // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 50-річчю заснування Харківського державного університету харчування та торгівлі й 10-річчю запровадження в Україні спеціальності «Готельно-ресторанна справа», 21 вересня 2017 р. – Х. : ХДУХТ, 2017. – С. 103-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26881Досліджено перспективні способи підвищення харчової цінності фонданів у виробничих умовах закладів ресторанного господарства. Perspective innovative directions of increasing the nutritional value for fondants via production conditions of restaurant establishments are investigated.uk-UKгарячі солодкі стравифонданцеліакіяхарчова цінністьякістьгорячие сладкие блюдацелиакияпищевая ценностькачествоhot sweet dishesfondantceliac diseasenutritional valuequalityкафедра готельно-ресторанної справиШляхи підвищення харчової цінності гарячих солодких стравThesis