Сучасні технологи для виробництва сирокопчених ковбас - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна (My University, 2015)
Проведені дослідження показали, що використання препаратів ВасЬо/егт™ Г-БС-ІІІ і Ваіїо/егт В-1 у виробництві сирокопчених ковбас приводить до зменшення кількості небажаної мікрофлори на 24-27% у порівнянні з контрольними зразками ковбас, що не містять названих культур. Це свідчить про доцільність їх застосування у виробництві сирокопчених ковбас з метою покращення показників мікробіальної безпеки готових продуктів. Studies have shown that the use of drugs Vaso / eht ™ G-BS-III and Vaiyio / eht-1 in the production of summer sausages reduce the number of unwanted microorganisms to 24-27% compared with control samples of sausages that contain these cultures . This demonstrates the feasibility of their use in the production of summer sausages to improve microbial safety indicators finished products.
Keywords: мясні продукти; meat products; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів