Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировини - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Донець, Олександр В. (My University, 2011)
У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності білкових продуктів: колагенвмісного стабілізатора і свинячої шкурки. The results of studies of amino acid composition and biological value protein products: collagen stabilizer and pork skins.
Keywords: біологічні показники; колагенвмісна сировина; стабілізатор; свиняча шкурка; білки; хімічний склад; біологічна цінність; амінокислотний склад; biological indicators; collagen raw material; stabilizer; pork skin; proteins; chemical composition; biological value; amino acid composition; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів