Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГащук, Олександра ІзидорівнаДонець, Олександр В.2012-12-262012-12-262011Кишенько, І. І. Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировини / І. І. Кишенько, О. І. Гащук, О. В. Донець // Сучасні технології та обладнання харчових виробництв : Міжнар. наук.-техн. конф., Тернопіль, 29–30 вересня 2011 р. : тези доповідей. - 2011. – С. 45-46.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5078У статті наведено результати досліджень амінокислотного складу та біологічної цінності білкових продуктів: колагенвмісного стабілізатора і свинячої шкурки. The results of studies of amino acid composition and biological value protein products: collagen stabilizer and pork skins.otherбіологічні показникиколагенвмісна сировинастабілізаторсвиняча шкуркабілкихімічний складбіологічна цінністьамінокислотний складbiological indicatorscollagen raw materialstabilizerpork skinproteinschemical compositionbiological valueamino acid compositionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівБіологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировиниThesis