Системний підхід до аналізу ринку в контексті управління якістю продукції - Овчарук, Володимир Олексійович; Ющук, Інна Василівна; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2024)
Основна ідея системного підходу до аналізу полягає в тому, щоб розглядати ринок як складну систему, де різні елементи взаємодіють між собою і впливають на якість продукції, яка відповідає міжнародним стандартам. Це дозволяє підприємствам краще розуміти ринкові умови та адаптувати свою стратегію управління якістю для забезпечення конкурентоспроможності та задоволення потреб споживачів

The main idea of the systematic approach to analysis is to consider the market as a complex system where different elements interact with each other and influence the quality of products that meet international standards. This allows businesses to better understand market conditions and adapt their quality management strategy to ensure competitiveness and customer satisfaction
Keywords: якість; ринок; прибуток; сегмент; стандарт; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; quality; market; profit; segment; standard