Кочерга, Валентина ІванівнаНазар, Мар'яна Ігорівна2012-09-162012-09-162010Кочерга, В. І. Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексів / В. І. Кочерга, М. І. Назар // Новітні технології оздоровчих продуктів харчування ХХІ століття : Міжнародна науково-практична конференція : тези доповідей. – 2007. – С. 283.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2594Запропоновано використання нетрадиційної сировини (борошно рисове і гречане) і фітодобавок з метою підвищення харчової цінності кексів. Alternative raw materials (rice and buckwheat flour) and phytosupplements are proposed with the aim of improving the nutritional value of cakes.uk-UKнетрадиційна рослинна сировинафітокомпозиціївиробництво кексівalternative raw materialsphytocompositionscake productionВикористання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексівThesis