Красінько, Вікторія ОлегівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаСкокун, Т. М.2012-04-082012-04-082012Красінько, В. О. Шляхи інтенсифікації очищення стічних вод харчових виробництв від азотовмісних сполук та сапонінів / В. О. Красінько, С. М. Тетеріна, Т. М. Скокун // Економіка. Екологія. Управління : зб. наук. пр. - Ірпінь, 2012. – № 1. – С. 157-162.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/755Наведено характеристику стічних вод харчових виробництв України. Окреслені основні проблеми, які виникають під час очищення стоків харчових виробництв та зазначені шляхи їх вирішення. Особливу увагу приділено біологічним та хімічним методам інтенсифікації очищення стічних вод від азотовмісних сполук та сапонінів.uk-UKстічні водисточные водыwastewaterметоди очищенняамонійний азотсапоніниметоды очисткиаммонийный азотсапониныtreatmentammonia nitrogensaponinsкафедра біотехнології і мікробіологіїШляхи інтенсифікації очищення стічних вод харчових виробництв від азотовмісних сполук та сапонінівArticle