Скорченко, Татьяна АнатольевнаХлобистова, Ольга АндріївнаБублик, О.2013-10-022013-10-022001Скорченко, Т. А. Комплексна оцінка якості молочних пудінгів / Т. А. Скорченко, О. А. Хлобистова, О. Бублик // Харчова і переробна промисловість. - 2001. - № 1 - С. 340https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10044Об`єктивна оцінка якості молочних виробів залежить від багатьох характеристик. На нашу думку, стандартні нормативи дещо застаріли й не гарантують новим молочним виробам тривалого терміну зберігання. Пропоновані нами рецептури молочних пудінгів, які передбачають підвищений вміст масової частки сухих речовин у молочній суміші – близько 21,12%, спрямовані на подовження стабільності якісних показників молочних десертів. The objective evaluation of the quality of dairy products depends on many characteristics. In our opinion, the standard norms somewhat outdated and does not guarantee a new dairy products a long shelf life. We offer milk pudding recipes that involve high content mass fraction of solids in the milk mixture - about 21.12%, aimed at extending the stability of quality indicators dairy desserts.otherрецептура молочних пудінгівстабільність якісних показниківякість молочних виробівтермін зберіганняshelf life milk pudding recipestable quality indicatorsquality of dairy productsкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекиКомплексна оцінка якості молочних пудінгівArticle