Проблеми та перспективи розвитку ринку фінансових послуг в Україні - Еш, Світлана Миколаївна; Лаврененко, Г. (My University, 2012)
Розглянуто сутність ринку фінансових послуг, проблеми та перспективи його розвитку в Україні. Проаналізовано напрями розвитку ринку фінансових послуг в Україні та світі. Consider the essence financial service market, problems and prospects of development in Ukraine. An analysis direction of development financial service market in Ukraine and world.
Keywords: конкуренція; ринок фінансових послуг; competition; financial service market; кафедра фінансів