Іщенко, Віра МиколаївнаСалюк, Анатолій ІвановичТилтіна, Людмила ІванівнаРябокінь, Іван ГригоровичПолумбрик, Олег Максимович2013-07-012013-07-011987Тест-методи аналізу харчових продуктів / В. М. Іщенко, А. І. Салюк, Тилтіна, І. Г. Рябокінь, О. М. Полумбрик // Наукові праці УДУХТ. - К. : УДУХТ, 2001. - № 10, Ч. 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8556Для аналізу харчових продуктів і продовольчої сировини використовують різні методи: титриметричні, електрохімічні, фотометричні, спектрофотометричні, рефрактометричні, хроматографічні, атомно-абсорбційна спектрофотометрія, біологічні методи.Для анализа пищевых продуктов и продовольственного сырья используют различные методы: титриметрические, электрохимические, фотометрические, спектрофотометрические, Рефрактометрические, хроматографические, атомно-абсорбционная спектрофотометрия, биологические методы.For the analysis of food products and raw materials using different methods: titrimetric, electrochemical, photometric, spectrophotometric, Refractometric, chromatography, atomic absorption spectrophotometry, biological methods.otherхарчові продуктивміст нітратівгранично допустимих концентраційnitratesfoodmaximum allowable concentrationsкафедра екології та екоменеджментукафедра харчової хіміїТест-методи аналізу харчових продуктівThesis