Гречко (Крепак), Вікторія ВіталіївнаМензелевський, Євген ВолодимировичФурсік, Оксана ПетрівнаСтрашинський, Ігор Мирославович2013-11-122013-11-122013Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів / В. В. Крепак, Є. В. Мензелевський, О. П. Фурсік, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23–24 травня 2013 р. — Львів : ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. – С. 92–93.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11202Обґрунтовано виготовлення низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів з використанням пшеничних висівок як нових наповнювачів функціонального призначення та натуральних дієтичних волокон. It has been proved possibility making low-calorie meat products using wheat bran as new fillers and JustFiber -- natural dietary fiber from bamboo shoots.otherпшеничні висівкибамбукові волокнанапівфабрикатиwheat branbamboo fibersemi-finishedкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРозширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатівThesis