Савонік, Тетяна АнатоліївнаЛяцевич, Людмила ВолодимирівнаШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2017-06-222017-06-222017Застосування Xtend-технології для зберігання рослинної продукції / Т. А. Савонік, Л. В. Ляцевич, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнар. наук.-практ. конф. мол. учен., асп. і студ. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 360.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25646В роботі розглянуті перспективи використання Xtend-технології для зберігання овочів та фруктів. Основа даної технології – створення модифікованої атмосфери всередині полімерної упаковки і підтримання її під час зберігання до моменту споживання продукту. In this work, consider the prospects of using Xtend-technology for the storage of vegetables and fruits. The basis of this technology is the creation of a modified atmosphere within the polymer packaging and its maintenance during storage until the consumption of the product.uk-UKзберіганнярослинна продукціяXtend-technologystoragevegetable productsXtend-технологияхранениерастительная продукциякафедра технології консервуванняЗастосування Xtend-технології для зберігання рослинної продукціїThesis