Гойко, Ірина ЮріївнаМещеряков, Андрій2021-12-062021-12-062021Гойко, І. Оцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировини / І. Гойко, А. Мещеряков // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 16-17 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 98–99.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36762Проведена комплексна оцінка якості розробленого йогурту з використанням фітокомпозиції із лікарської рослинної сировини, а саме м’яти, кропиви та ромашки. A comprehensive assessment of the quality of the developed yogurt was carried out using a phytocomposition from medicinal plant raw materials, namely mint, nettle and chamomile.otherйогуртфітокомпозиціям’ятакропиваромашкаyogurtphytocompositionmintnettlechamomileкафедра технології оздоровчих продуктівОцінка якості та безпечності йогурту, збагаченого композицією лікарської сировиниThesis