Петік, ІгорБєлінська, ГаннаРадзієвська, Ірина Гіронтіївна2014-07-172014-07-172014Петік, І. Вплив величини кислотного числа на процес нейтралізації жирних кислот в системі вода-гліцерин-етанол / Ігор Петік, Анна Бєлінська, Ірина Радзієвська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 518-519.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16211Технологія лужної нейтралізації жирів у мильно-лужному середовищі в системі розчинників вода-гліцерин-етанол забезпечує максимально ефективне розділення фаз, мінімальні втрати нейтрального жиру і більш раціональну переробку вторинних продуктів. Technology neutralize alkaline soap and fats in alkaline medium in a solvent system water-glycerol-ethanol provides the most efficient phase separation, the minimum loss of neutral fat and more rational processing of secondary products.uk-UKнейтралізаціяжирні кислотикислотне числоneutralizationfatty acidsacid numberкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівВплив величини кислотного числа на процес нейтралізації жирних кислот в системі вода-гліцерин-етанолOther