Тихонюк, A. B.Лотар, С. Л.Клименко, Лариса Степанівна2013-01-282013-01-282009Тихонюк, A. B. Розроблення експрес-методу контролю мутності цукрових розчинів / A. B. Тихонюк, С. Л. Лотар, Л. С. Клименко // Тези доповідей 75-ї наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ, 2011. – Ч. ІІ. – С. 184.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5693Наведені результати дослідження каламутності продуктів Саливінківського цукрового заводу: очищеного соку, сиропу з випарки. Розроблено прилад для експрес-контролю каламутності продуктів. Встановлений діапазон довжин хвиль спектру випромінювання, що забезпечує стабільність вимірювання каламутності.Adduced the results of research of turbidity of products of Salyvinkivskoho sugar factory: purified juice, syrup from evaporation. A device for rapid control of turbidity of products. Chosen wavelength range of the spectrum of radiation that ensures the stability of turbidity measurement.otherкаламутністьturbidityцукровий заводякістьбілий цукорочищений сіксироп з випаркиприладекспрес-контрольспектр випромінюваннядовжина хвильsugar factoryqualitywhite sugarrefined juicesyrup from evaporationapplianceexpress controlemission spectrumwavelengthsРозроблення експрес-методу контролю мутності цукрових розчинівThesis