Гулак, Олена Володимирівна2012-11-142012-11-142012Гулак, О. В. Нові натуральні інгредієнти у технології морозива / О. В. Гулак // Продукты & ингредиенты. - 2012. - № 3. - С. 32-34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3672В статті обґрунтовано перспективи використання рослинних екстрактів у технології виробництва морозива в якості смако-ароматичної натуральної добавки.Виготовлення морозива виключно на основі рослинної сировини та комбінування її з молочною основою дасть можливість суттєво заощаджувати ресурси дефіцитної тваринної сировини та збагачувати її біологічно цінними компонентами. In the article the prospects of using plant extracts in the technology of ice-cream as flavored natural supplements. Making ice-crea mex clusively from plant material and combining it with a milk base will allow significantly saver sources care animal sand enrich its biologically valuable components.uk-UKрослинні екстрактиplant extractsморозиво з рослинними екстрактамиice-cream with plant extractsбіологічно цінні речовиниbiologically valuable of substancesНові натуральні інгредієнти у технології морозиваArticle