Росовська, Марія Валеріївна2021-09-232021-09-232021Росовська, М. В. Проєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого гречаним борошном та шротом насіння льону : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Валеріївна Росовська ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 120 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35558otherжитньо-пшеничний хлібгречане борошношрот насіння льонуфункціональний інгредієнтоздоровчі продуктикафедра технології оздоровчих продуктівПроєкт виробництва житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення, збагаченого гречаним борошном та шротом насіння льонуOther