Точкова, Оксана ВасилівнаВиговський, Валерій ЮрійовичХомічак, Любомир МихайловичПетриченко, Ігор Борисович2013-01-242013-01-242001Точкова, О. В. Вплив відкритої пари на дифузійний сік, одержаний із буряків, вражених слизовим бактеріозом / О. В. Точкова, В. Ю. Виговський, Л. М. Хомічак, І. Б. Петриченко // Цукор України. – 2001. – № 1-2. – С. 22-23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5586Результати виконаних досліджень свідчать про перспективність запропонованого способу очищення клеровок жовтих цукрів. Максимальний ефект знебарвлення при цьому становить 53,7%. Визначені оптимальні концентрації перекису водню та моноамонійфосфату, які сприятимуть досягненню максимального ефекту знебарвлення клеровок.The results of the executed researches testify to perspective of the offered method of cleaning of клеровок of yellow sugars. The maximal effect of discolouration here presents 53,7 %. Optimal concentrations of peroxigen and моноамонійфосфату, that will assist the achievement of maximal effect of discolouration of klerovka.otherвідкрита парадифузійний сікадсорбціяopen pairdiffusive juiceadsorptionкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології консервуванняВплив відкритої пари на дифузійний сік одержаний з буряків, вражених слизовим бактеріозомArticle