Петруша, Оксана ОлександрівнаНєміріч, Олександра Володимирівна2015-05-122015-05-122015Петруша, О. Контроль якості рослинних порошків за використання комп’ютерної колориметрії / О. Петруша, О. Нєміріч // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – Ч. 1. – С. 62.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20269Результати досліджень кольору фруктових і овочевих порошків довів доцільність використання комп’ютерної колориметрії для подальшого використання в низці технологій харчових продуктів. The results of studies of color fruit and vegetable powders proved the feasibility of using a computer colorimetry for use in a number of food technology.uk-UKфруктові порошкиовочеві порошкикомп’ютерна колориметріяfruit powdersvegetable powderscomputer colorimetryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїКонтроль якості рослинних порошків за використання комп’ютерної колориметріїOther