Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2020-02-282020-02-282019Патент 120226 UA, МПК A23C 23/00, A23L 29/10 (2016.01) Спосіб отримання сметанного продукту / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201805339 ; заявл. 15.05.2018 ; опубл. 25.10.2019 ; Бюл. № 20, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30919otherхарчова емульсіяказеїнат натріюемульгатормолоковмісний продуктсметанний продукткафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб отримання сметанного продукту (Патент на винахід № 120226)Technical Report