Бірюк, Юлія ВікторівнаКушнір, Анатолій ОлександровичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-11-072023-11-072023Чернюшок, О. А. Використання нетрадиційної рослинної та молочної сировини у технології м’ясних виробів / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк, А.О. Кушнір // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : програма та тези матеріалів IV Міжнародної науково-практичної конференції, 21 вересня 2023 р., м. Київ. – Київ :НУХТ, 2023. – С. 49https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41409У період військового стану, епідемії хвороб, постійного стресу забезпечення населення харчуванням є одним з важливих завдань. Харчування повинно не лише задовольняти фізіологічні потреби та слугувати енергією для організму, але й мати профілактичну та лікувальну дію. Саме тому виробництво харчових продуктів загального та спеціального призначення з використанням біологічно активних речовин, сприяння формування у населення звичок раціонального харчування є актуальним. In the period of martial law, disease epidemics, and constant stress, providing the population with food is one of the important tasks. Food should not only satisfy physiological needs and serve as energy for the body, but also have preventive and curative effects. That is why the production of food products of general and special purpose with the use of biologically active substances, promoting the formation of healthy eating habits among the population is relevant.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіввівсяне борошнонетрадиційна сировинамолочна сировинарослинна сировинам’ясні продуктисуха сироваткаoatmealunconventional raw materialsdairy raw materialsvegetable raw materialsmeat productsdry wheyВикористання нетрадиційної рослинної та молочної сировини у технології м’ясних виробівThesis