Жолдош, Марія ПетрівнаШеманська, Євгенія Іванівна2014-11-072014-11-072014Жолдош, М. Нетрадиційні олії у складі косметичних скрабів / М. Жолдош, Є. І. Шеманська // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 322.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18076Створення косметичних скрабів на основі емульсії вимагає спільного використання цілого комплексу допоміжних речовин, що забезпечують фізичну, хімічну і мікробіологічну стабільність продукту протягом визначеного проміжку часу. Це формотворні речовини, емульгатори, консерванти, антиоксиданти, а також речовини, що поліпшують споживчі властивості косметичного препарату - біологічно активні речовини, барвники, ароматизатори. Creating cosmetic scrubs based emulsion requires joint the use of a complex excipients that provide physical, chemical and microbiological stability of the product during a specified period time. This form-building substances, emulsifiers, preservatives, antioxidants, and substances that improve consumer properties of cosmetic products - biologically active substances, dyes, flavors.otherкосметичний скрабемульсіїнетрадиційні оліїcosmetic scrubemulsionsunconventional oilкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівНетрадиційні олії у складі косметичних скрабівOther