Ляпкало, Вікторія Сергіївна2021-09-222021-09-222021Ляпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35486otherсік яблучно-вишневийсистема менеджменту безпечності та якостіорганолептичні показникифізико-хімічні показникипоказники безпечностінебезпечні факторикритичні контрольні точкипрограми-передумовикафедра експертизи харчових продуктівРозроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»Other