Гуць, Віктор СтепановичКоваль, Ольга Андріївна2017-12-182017-12-182017Гуць, В. С. Застосування методів прикладної реології при аналізі якості харчових продуктів / В. С. Гуць, О. А. Коваль // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 22-23 березня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 69-71.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26409Запропоновано визначати зміну якості харчових продуктів при зберіганні, шляхом аналізу їх реологічних властивостей. Представлена математичну модель, процесу релаксації напруги.uk-UKаналітичнікомп’ютерні методиприкладна реологіяаналізякістьхарчові продуктианалитическиекомпьютерные методыприкладная реологияанализкачествопищевые продуктыanalyticalcomputer methodsapplied rheologyanalysisqualityfood productsкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЗастосування методів прикладної реології при аналізі якості харчових продуктівThesis