Кузьмін, Олег Володимирович2019-11-252019-11-252019Кузьмін, О. В. Розвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукції / О. В. Кузьмін // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 19-20 березня 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 109–110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30352Проведено експериментальні дослідження при моделюванні раціонального складу технологічної води, адаптованої для виробництва алкогольної продукції. Experimental studies were conducted when modeling the rational composition of technological water, adapted for the production alcohol products.uk-UKстабілізаціяякістьводаалкогольна продукціяstabilizationqualitywateralcohol productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїРозвиток наукових основ технології стабілізації якості алкогольної продукціїThesis