Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаДраган, Олена ІванівнаСуха, Ірина Василівна2014-03-112014-03-112010Мостенська, Т. Л. Системне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості України: монографія / Т. Л. Мостенська, О. І. Драган, І. В. Суха. - К.: НУХТ, 2010. - 268 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13023У монографії досліджені та узагальнені теоретико- методологічні підходи до забезпечення конкурентоспроможності підприємств, проаналізовані сучасний стан і проблеми розвитку підприємств м'ясної і молочної промисловості України та запропоновані напрямки щодо підвищення їх конкурентоспроможності на вітчизняному ринку м'ясо-молочної продукції. Монографія розрахована для фахівців харчової і переробної промисловості, студентів економічних спеціальностей, магістрів, аспірантів, науковців навчальних закладів та наукових установ відповідного профілю, хто цікавиться актуальними проблемами забезпечення конкурентоспроможності підприємства. The book explored and summarizes the theoretical-methodological approaches to ensuring the competitiveness of enterprises, analyzed a modern condition and problems of development of the enterprises of the meat and dairy industry of Ukraine and proposed the ways of improving their competitiveness on the domestic market of dairy and meat products. The monograph is intended for specialists of the food and processing industry, еconomics students, masters, post-graduate students, scientific workers of educational establishments and scientific institutions of a corresponding profile, who is interested in current problems of maintenance of competitiveness of the enterprise.otherконкуренціяконкурентні стратегіїконкурентоспроможність підприємствм'ясна і молочна промисловістьcompetitioncompetitive strategycompetitiveness of enterprisesmeat and dairy industryкафедра економіки праці та менеджментукафедра економіки праці та менеджментуСистемне забезпечення конкурентоспроможності підприємств м'ясної і молочної промисловості УкраїниOther