Темчишина, Юлія Леонідівна2012-11-062012-11-062010Темчишина, Ю. Л. Аспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризи / Ю. Л. Темчишина // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2010. - № 36. – С. 81-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3514У статті досліджено проблеми нинішнього етапу розвитку харчового виробництва і наведено авторські міркування щодо перетворення хлібопекарського виробництва в інноваційне та соціально орієнтоване.Proposals were substantiated to improve management methods for forming enterprise’s income and profit based on an innovative model of assortment changes of the production program.otherсоціальна ефективністьефективність діяльностіінноваційний розвитокsocial effectivenessperformanceinnovative developmentкафедра обліку і аудитуАспекти соціальної ефективності інноваційного розвитку харчового виробництва на шляху подолання глобальної фінансово-економічної кризиArticle