Петлиць, Ірина Всеволодівна2021-09-202021-09-202021Петлиць, І. В. Удосконалення способу виробництва напою оздоровчого призначення на основі сколотин, збагаченого пектином та плодово-ягідним наповнювачем : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ірина Всеволодівна Петлиць ; наук. керівник Наталія Олександрівна Стеценко. – Київ, 2021. – 88 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35399otherкисломолочний напійяблучний пектинсколотиниплодово-ягідний наповнювачкафедра технології оздоровчих продуктівУдосконалення способу виробництва напою оздоровчого призначення на основі сколотин, збагаченого пектином та плодово-ягідним наповнювачемOther