Функціонально-технологічні властивості соусів з використанням сушеного м’яса - Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Максименко, Анна Євгенівна (My University, 2012)
Для підвищення харчової, біологічної та енергетичної цінностей, оптимізації рецептурного складу, розширення асортименту кулінарної продукції, інтенсифікації технологічного процесу виробництва, раціональним та доцільним є застосування сушеного м’яса в технологічному потоці виробництва широкого спектру кулінарної продукції. To improve the food, energy and biological values, optimize prescription composition, expanding the range of culinary products, intensification of the process of production, is rational and appropriate use of dried meat in the technological stream producing a wide range of culinary products.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра експертизи харчових продуктів; властивості соусів; сушене м’ясо; соуси; sauces properties; dried meat; sauces; кафедра готельно-ресторанної справи