Ущаповський, Артем ОлеговичНєміріч, Олександра ВолодимирівнаВашека, Оксана Миколаївна2014-07-092014-07-092014Ущаповський, А. Використання порошку з моркви в технології цукристих кондитерських виробів / Артем Ущаповський, Олександра Нєміріч, Оксана Вашека // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 96-97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16025Включення порошку з моркви холодного розпилювального сушіння в рецептуру помадних мас або цукерок на її основі дозволяє отримати продукт з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості, збереженню свіжості під час зберігання, поліпшеною харчовою цінністю. The inclusion of powder with cold spray drying of carrots in the recipe fondant candies or mass based on it provides a product with high organoleptic and physico-chemical indicators of quality, freshness preservation during storage, improved nutritional value.uk-UKцукеркипорошок з морквипомадні масицукристі кондитерські виробиcandypowder of carrotsfondant masssugar confectioneryкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання порошку з моркви в технології цукристих кондитерських виробівOther