Використання порошку з моркви в технології цукристих кондитерських виробів - Ущаповський, Артем Олегович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Вашека, Оксана Миколаївна (My University, 2014)
Включення порошку з моркви холодного розпилювального сушіння в рецептуру помадних мас або цукерок на її основі дозволяє отримати продукт з високими органолептичним і фізико-хімічними показниками якості, збереженню свіжості під час зберігання, поліпшеною харчовою цінністю. The inclusion of powder with cold spray drying of carrots in the recipe fondant candies or mass based on it provides a product with high organoleptic and physico-chemical indicators of quality, freshness preservation during storage, improved nutritional value.
Keywords: цукерки; порошок з моркви; помадні маси; цукристі кондитерські вироби; candy; powder of carrots; fondant mass; sugar confectionery; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи