Жінки в житті Тараса Шевченка - Купрієнко, Анна Дмитрівна (My University, 2014)
У публікації розглянуто тему кохання у творчості Тараса Шевченка. This publication deals with the theme of love in the works of Taras Shevchenko.
Keywords: письменник; митець; Тарас Шевченко; writer; artist; Taras Shevchenko; писатель; художник