Детокс тури - новий метод оздоровлення туристів - Буднікова, Анна Андріївна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2014)
Розвиток туризму в наші дні пропонує вибрати те, що вам до душі. Любителям активного відпочинку пропонується зайнятися дайвінгом, серфінгом, відправитися в сафарі тощо. Tourism development offers nowadays choose what you like. Lovers of outdoor activities offered diving, surfing, go on a safari and more.
Keywords: розвиток туризму; tourism development; активний відпочинок; recreation; оздоровлення туристів; recreation facilities; кафедра туристичного та готельного бізнесу