Спосіб переробки зерна пшениці або тритикале на пластівці підвищеної біологічної цінності (Патент на винахід №112252) - Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна (My University, 2016)
Винахід відноситься до галузі харчової промисловості, зокрема до зернопереробної галузі. Він може бути використаний для перероблення зерна пшениці чи тритикале на пластівці. The invention relates to the food industry, in particular to the grain-processing industry. It can be used for the processing of grain wheat or triticale on the cereal.
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів