Свідло, Карина ВолодимирівнаМамченко, Людмила Євгенівна2024-11-282021Свідло, К. В. Інноваційна технологія кондитерських виробів з заварного тіста / К. В. Свідло, Л. Є. Мамченко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали X Всеукраїнської науково-практичної конференції, 23 листопада 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 39–40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45942ukоздоровчі продуктисироваткаклітковинаhealth productswheyfiberкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїІнноваційна технологія кондитерських виробів з заварного тістаThesishttps://orcid.org/0000-0002-0175-7756https://orcid.org/0000-0003-2519-043Х