Гойко, Ірина Юріївна2024-05-022024-05-022024Гойко, І. Ю. Розроблення кисломолочних сирків з використанням ягідної сировини / І. Ю. Гойко // Scientific strategies in the context of global challenges : proceedings of the I International Scientific-Practical Conference, 16 April 2024. – Kiev, 2024. – Р. 139–140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43014Показано використання ягідної сировини у виробництві кисломолочних сирків дає змогу розширити асортимент кисломолочних продуктів, збагачених комплексом біологічно активних речовинIt is shown that the use of berry raw materials in the production of sour-milk curds makes it possible to expand the assortment of sour-milk products enriched with a complex of biologically active substancesukягідна сировинакисломолочні сиркикомплекс біологічно активних речовин.berry raw materialssour milk curdsa complex of biologically active substancesкафедра технології оздоровчих продуктівdepartment of Health Products TechnologyРозроблення кисломолочних сирків з використанням ягідної сировиниAbstract