Розроблення кисломолочних сирків з використанням ягідної сировини - Гойко, Ірина Юріївна (My University, 2024)
Показано використання ягідної сировини у виробництві кисломолочних сирків дає змогу розширити асортимент кисломолочних продуктів, збагачених комплексом біологічно активних речовин

It is shown that the use of berry raw materials in the production of sour-milk curds makes it possible to expand the assortment of sour-milk products enriched with a complex of biologically active substances
Keywords: ягідна сировина; кисломолочні сирки; біологічно активні речовини; berry raw materials; sour milk curds; complex of biologically active substances; кафедра технології оздоровчих продуктів