Діяльність підприємств харчової промисловості у контексті забезпечення прав та свобод людини і громадянина - Веклич, Владислав Олександрович (My University, 2013)
Висвітлено діяльність підприємств харчової промисловості у контексті забезпечення прав та свобод людини і громадянина. Deals with the activities of the food industry in the context of the rights and freedoms of man and citizen
Keywords: харчова промисловість; харчування; розвиток; food; nutrition; development; кафедра міжнародної економіки