Дослідження масообміну при віброекстрагуванні цільових компонентів із рослинної сировини - Зав'ялов, Володимир Леонідович; Мисюра, Тарас Григорович; Бодров, Віктор Семенович; Запорожець, Юлія Владиславівна; Попова, Наталія Вікторівна; Лобок, Олексій Петрович (My University, 2014)
Процес безперервного віброекстрагування з рослинної сировини (хміль, цукровий буряк, чорний байховий чай) досліджувався на моделі віброекстрактора безперервної дії. The process of continuous vibroekstrahuvannya of plant material (hops, sugar beet, black packed tea) was investigated in the model vibroekstraktora continuous.
Keywords: віброекстрагування; рослинна сировина; масообмін; vibroekstrahuvannya; herbs; mass transfer; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв