Зав'ялов, Володимир ЛеонідовичМисюра, Тарас ГригоровичБодров, Віктор СеменовичЗапорожець, Юлія ВладиславівнаПопова, Наталія ВікторівнаЛобок, Олексій Петрович2014-10-272014-10-272014Дослідження масообміну при віброекстрагуванні цільових компонентів із рослинної сировини / В. Л. Зав'ялов, Т. Г. Мисюра, В. С. Бодров та ін. / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 124.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17718Процес безперервного віброекстрагування з рослинної сировини (хміль, цукровий буряк, чорний байховий чай) досліджувався на моделі віброекстрактора безперервної дії. The process of continuous vibroekstrahuvannya of plant material (hops, sugar beet, black packed tea) was investigated in the model vibroekstraktora continuous.otherвіброекстрагуваннярослинна сировинамасообмінvibroekstrahuvannyaherbsmass transferкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управліннякафедра експертизи харчових продуктівкафедра процесів і апаратів харчових виробництвДослідження масообміну при віброекстрагуванні цільових компонентів із рослинної сировиниOther