Активні методи контролю та оцінки знань студентів - Фірсова, Юлія; Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2014)
Контроль та оцінка знань студентів є обов’язковими компонентами в процесі навчання. Вони мають місце на всіх етапах процесу навчання, але особливого значення набувають після вивчення якого-небудь розділу програми і завершення ступеня навчання. Monitoring and evaluation of student learning is a required component in the learning process. They occur at all stages of the learning process, but particularly important when studying any section of the program and degree completion of training.
Keywords: контроль; оцінка знань; методи; monitoring; assessment of knowledge; methods; кафедра гуманітарних дисциплін