Франчайзинг у туристичному бізнесі України - Затірка, Єлизавета Валеріївна; Сологуб, Юрій Іванович (My University, 2013)
Ринок франшиз України поки недооцінений і знаходиться мало не в зародковому стані. Поки що даний ринок є ринком продавця. Причому, в яку б сторону не хитнувся маятник, франчайзинг в туризмі в будь-якому випадку виявиться у виграші: якщо система почне рушитися, багато дрібних гравців виявлят ьбажання вступити у велику мережу, щоб залишитися на плаву. Market franchises Ukraine until undervalued and is almost in its infancy. While this market is a market vendor. And, in whatever way not swung pendulum franchise in tourism in any case be the winner if the system will start rushytysya, many small players to enter the detect bazhannya extensive network to stay afloat.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туристичний бізнес; франшиза; франчайзинг; tourism business; franchise; franchising