Розроблення стратегії інноваційної діяльності підприємства - Сілакова, Ганна Віталіївна (My University, 2012)
Визначено сутність інноваційної стратегії підприємства та наведено основні етапи розробки стратегії інноваційної діяльності підприємства.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; стратегічна діяльність підприємства; кафедра фінансів