Прокопик, Юлія ОрестівнаУсатюк, Світлана Іванівна2024-11-072024-11-072023Прокопик, Ю. О. Впровадження вимог стандарту IFS FOOD у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування / Ю. О. Прокопик, С. І. Усатюк // Modern methods for the development of science : proceedings of the I International Scientific and Practical Conference, 09–11 January 2023, Haifa, Israel. –2023. – Pp. 366–367.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45443У тезах розглянуто питання впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобування.Theses consider the issue of implementing the requirements of the IFS Food standard in the production of white crystalline sugar at the stage of juicing.ukцукор білийсертифікація продукціїменеджмент якостіwhite sugarproduct certificationquality managementIFS Foodкафедра експертизи харчових продуктівВпровадження вимог стандарту IFS FOOD у виробництво цукру білого кристалічного на етапі сокодобуванняThesishttps://orcid.org/0000-0001-7554-0827