Мікробіологічна безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування - Шаповалова, Наталія Петрівна (My University, 2011)
Досліджено кількісний і якісний склад мікрофлори, як показника безпечності кондитерських виробів.Всі мікробіологічні показники находяться в межах норм встановлених стандартами, що дає змогу рекомендувати нові пастильні вироби щодо безпечного споживання під час тривалого терміну зберігання. Investigated the quantitative and qualitative composition of the microflora, as a measure of safety confectionery vyrobiv.Vsi microbiological parameters are found within the standards set by the standard, so you can recommend new products pastylni for safe consumption during long term storage.
Keywords: безпечність; мікробіологічні показники; кишкова паличка; патогенні мікроорганізми; пастильні вироби; safety; microbiological parameters; Escherichia coli; pathogenic microorganisms; кафедра експертизи харчових продуктів