Шаповалова, Наталія Петрівна2014-04-142014-04-142011Шаповалова, Н. П. Мікробіологічна безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямування / Н. П. Шаповалова // Товарознавство і торговельне підприємництво: дослідження, інновації, освіта мат. : міжнародної науково-практичної конференції. – К., 2011. – C. 131–133.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13938Досліджено кількісний і якісний склад мікрофлори, як показника безпечності кондитерських виробів.Всі мікробіологічні показники находяться в межах норм встановлених стандартами, що дає змогу рекомендувати нові пастильні вироби щодо безпечного споживання під час тривалого терміну зберігання. Investigated the quantitative and qualitative composition of the microflora, as a measure of safety confectionery vyrobiv.Vsi microbiological parameters are found within the standards set by the standard, so you can recommend new products pastylni for safe consumption during long term storage.otherбезпечністьмікробіологічні показникибактерії групи кишкової паличкипатогенні мікроорганізмипастильні виробиsafetymicrobiological parameterscoliform bacteriapathogenic microorganismsкафедра експертизи харчових продуктівМікробіологічна безпечність нових пастильних виробів оздоровчого спрямуванняThesis