Дітріх, Ірина ВікторівнаРешетник, Софія Русланівна2020-07-012020-07-012020Патент на корисну модель № 139170, МПК (2019.01) A23 L 17/00 А23L 19/10 (2016.01) А23L 27/40 (2016.01) Парові рибні котлети з топінамбуром / Дітріх І. В, Решетник С. Р.; заявник – Національний університет харчових технологій. - № u201906047 заяв. 31.05.2019 ; опубл. 26.12.2019, Бюл. № 24https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31729Парові рибні котлети з топінамбуром, які відрізняються тим, що у якості філе риби використовується філе скумбрії, додатково містять топінамбур та борошно рисове. Steam fish cakes with Jerusalem artichoke, which differ in that they use mackerel fillets as fish fillets, additionally contain Jerusalem artichoke and rice flour.філе скумбріїтопінамбуррисове борошнобіологічна цінністьорганолептичні властивостіmackerel filletJerusalem artichokerice flourbiological valueorganoleptic propertiesкафедра готельно-ресторанної справиПарові рибні котлети з топінамбуром (Патент на корисну модель № 139170)Technical Report