Парові рибні котлети з топінамбуром (Патент на корисну модель № 139170) - Дітріх, Ірина Вікторівна; Решетник, Софія Русланівна (My University, 2020)
Парові рибні котлети з топінамбуром, які відрізняються тим, що у якості філе риби використовується філе скумбрії, додатково містять топінамбур та борошно рисове. Steam fish cakes with Jerusalem artichoke, which differ in that they use mackerel fillets as fish fillets, additionally contain Jerusalem artichoke and rice flour.
Keywords: філе скумбрії; топінамбур; рисове борошно; біологічна цінність; органолептичні властивості; mackerel fillet; Jerusalem artichoke; rice flour; biological value; organoleptic properties; кафедра готельно-ресторанної справи