Кондратюк, Ольга СергіївнаУсатюк, Світлана Іванівна2018-05-122018-05-122017Кондратюк, О. С. Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький» / О. С. Кондратюк, С. І. Усатюк // Якість і безпека харчових продуктів : тези доп. ІIІ міжнар. наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – C. 225-226.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27387Досліджено використання харчових добавок у виробництві майонезу «Вінницький». The use of food additives in the production of "Vinnytsia" mayonnaise was investigated.uk-UKхарчові добавкимайонезтехнологічний ефектfood additivesmayonnaisetechnological effectкафедра експертизи харчових продуктівВикористання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький»Thesis