Використання харчових добавок для виробництва майонезу «Вінницький» - Кондратюк, Ольга Сергіївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2017)
Досліджено використання харчових добавок у виробництві майонезу «Вінницький». The use of food additives in the production of "Vinnytsia" mayonnaise was investigated.
Keywords: харчові добавки; майонез; технологічний ефект; food additives; mayonnaise; technological effect; кафедра експертизи харчових продуктів