Калмикова, Ганна Феодосіївна2016-02-152016-02-152016Калмикова, Г. Ф. Розробка технології сиру термокнслотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Калмикова Ганна Феодосіївна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2016. – 22 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22241У дисертаційній роботі наведені наукові результати теоретичних та експериментальних досліджень та розроблено технологічні режими виробництва різновиду сиру термокнслотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою. In this thesis, the scientific results of theoretical and experimental researches are presented as well as technological parameters developed for the production of a new type of thermoacid-coagulated cheese enriched by lactic microflora.uk-UKсир термокислотнийпроцес ферментаціїсирна масавизріваннязаквашувальна мікрофлораstarter microfloratkennoacid-coagulated cheeseprocess fermentationcheese massripeningРозробка технології сиру термокнслотного, збагаченого молочнокислою мікрофлороюThesis