Розробка технології сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою - Калмикова, Ганна Феодосіївна (My University, 2016)
У дисертаційній роботі наведені наукові результати теоретичних та експериментальних досліджень та розроблено технологічні режими виробництва різновиду сиру термокислотного, збагаченого молочнокислою мікрофлорою. In this thesis, the scientific results of theoretical and experimental researches are presented as well as technological parameters developed for the production of a new type of thermoacid-coagulated cheese enriched by lactic microflora.
Keywords: сир термокислотний; ферментація молока; сирна маса; визрівання сиру; starter microflora; tkennoacid-coagulated cheese; process fermentation; cheese mass; ripening