Лактофаги, виділені на молокопереробних підприємствах України - Науменко, Оксана Василівна; Кігель, Наталя Федорівна (My University, 2011)
На основі результатів вивчення морфології за допомогою електронної мікроскопії, генетичних досліджень і спектру літичної активності визначено таксономічне положення фагів Lactococcus lactis, виділених на молокопереробних підприємствах України. Based on morphology results by transmission electronic microscopy, genetic studies and range of lytic activity the taxonomic position of phages Lactococcus lactis from the Ukrainian dairy factories was determined.
Keywords: електронна микроскопія; морфотип; спектр літичної активності; таксономічне положення; electron microscopy; morphotype; range of lytic activity; taxonomic position