Проблеми управління і економіки підприємств в сучасних умовах - Національний університет харчових технологій (My University, 2018)
Видання містить тези доповідей учасників ХІV Міжнародної науковопрактичної конференції. Розглянуто актуальні питання управління та економіки підприємств в сучасних умовах посилення глобалізації економіки, ознайомлено читачів з характером змін усіх складових управлінської діяльності суб’єктів господарювання в умовах інтенсифікації розвитку технологій управління, зростання інноваційної активності, підвищення ефективності мотиваційного механізму підтримки виробництва, розвитку маркетингової забезпечення підприємства. Розраховано на студентів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов’язані з функціонуванням підприємств в сучасних ринкових умовах. Collection of abstracts by leading scientists, specialists and young researchers in the field of economics and management presented to the Conference. Recommended for students, postgraduates, leading scientists, young researches, teaching staff, managers of food industry.
Keywords: суб’єкти господарювання; економіка підприємств; стратегічний розвиток; глобалізація економіки; business entities; enterprise economics; strategic development; globalization of the economy