Використання тензорного аналізу в автоматизованих системах управління теплоенергетичними об’єктами - Сідлецький, Віктор Михайлович; Ельперін, Ігор Володимирович (My University, 2017)
Дана робота розширить можливості сучасних автоматизованих систем, які розробляють з використанням прогресивних підходів до управління, в яких інтегровані програмні пакети, що покривають всю ієрархію та життєвий цикл системи управління, але мають невизначеності спричинені необхідністю агрегування даних. This work expands the possibilities of modern automated systems that are developed using progressive approaches to management. Integrated software packages covering the entire hierarchy and system lifecycle management, but have uncertainties due to the need to aggregate data.
Keywords: тензори; теплоенергетичний об’єкт; tensor; object of power; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка